SPAREBANK1 HELGELAND FORTSETTER SAMARBEIDET

Sparebank1 Helgeland har vært hovedsamarbeidspartner av Verket Musikkfestival siden 2012, og nå signerer vi avtale for tre nye år. Vi tok en prat med Markeds- og kommunikasjonssjef i Sparebank1 Helgeland, Majken Hauknes. 


«Sparebank1 Helgeland
har uten tvil vært Verkets viktigste støttespiller det siste tiåret. De har vært med oss på ni fantastiske festivaler, hatt ryggen vår gjennom to år med pandemi-nedstengning og sørget for at vi fikk arrangere nedskalerte konserter da vi ikke fikk gjennomføre festival», sier festivalsjef Ingrid Alte Westman.

«De er en stødig og engasjert partner som ønsker å bidra til at festivalen kan fortsette å utvikle seg. Vi deler mange av de samme verdiene, og er opptatte av at festivalen skal være inkluderende og bidra til en attraktiv region.

En treårig avtale gir oss forutsigbarheten vi trenger for å satse og gjøre Verket bedre for hvert år. Ikke minst er støtten fra banken helt avgjørende for at vi får arrangert Underverket og inkludert de yngste i regionen vår. Det er en ekstremt viktig del av festivalen som vi er veldig stolte over å få arrangere» avslutter festivalsjefen.

Allerede denne uken slippes den første artisten til Underverket, som finner sted på formiddagen lørdag 26. august.

«Festivalene på Helgeland betyr mye for oss helgelendinger og bidrar til bolyst og aktivitet, og Verkefestivalen har også hatt en viktig rolle for ranværingers identitet. Vår viktigste målgruppe er barn og unge og vi er derfor ekstra opptatt av underverket og de opplevelsene som arrangementet gir på tvers av generasjoner», sier Markeds- og kommunikasjonssjef i Sparebank1 Helgeland, Majken Hauknes. 

«Lokalbanken ønsker som vanlig velkommen i porten på Revelen i august, og i år satser vi på sol!» smiler Hauknes.

Forrige
Forrige

FØRSTE ARTIST KLAR FOR UNDERVERKET

Neste
Neste

Verket og Helgeland Kraft forlenger samarbeidet med tre nye år