Verket og Helgeland Kraft forlenger samarbeidet med tre nye år

Helgeland Kraft har vært en veldig viktig støttespiller for Verket i mange år, og i dag ble det klart at en samarbeidsavtale for tre nye år er signert. Samarbeidsavtalen gir en langsiktig trygghet til festivalen og god synlighet for kraftselskapet.

«Da covid traff i 2020, før noen hadde rukket å få oversikt over situasjonen, meldte Helgeland Kraft og sa at de ville stå ved oss, selv ved en avlysning. Det opplevdes som en enorm trygghet i en veldig usikker tid.

De er en fremoverlent og morsom aktør å jobbe med, med et stort ønske om å være med på å utvikle festivalen og skape verdi lokalt. Vi er enormt glade for at de er med oss videre i tre nye år», sier festivalsjef Ingrid Alte Westman.

«Vi i Helgeland Kraft ønsker å støtte opp om lokale initiativ som bidrar med verdiskapning både kulturelt og økonomisk for folk i regionen vår, sier Lars- Andreas Østvik, leder for bedriftssalg i Helgeland Kraft.

«Vi har en lang og god historikk med Verket, og gleder oss til tre nye år med et inspirerende samarbeid», avslutter han.

Forrige
Forrige

SPAREBANK1 HELGELAND FORTSETTER SAMARBEIDET

Neste
Neste

RANA GRUBER INN SOM SAMARBEIDSPARTNER